top of page

DENNÍ MENU

Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.

Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!

DENNÍ MENU

od 21.–26. 4. 2025

Pondělí 21. 4.

Velikonoční pondělí

169 Kč

Úterý 8. 4.

Mexická fazolová polévka s klobásou

Masový špíz, vařené brambory s máslem a petrželkou, coleslaw salát

169 Kč

Středa 9. 4.

Krém z pečené zeleniny se smetanou

Anglická vepřová játra, hranolky, nakládaná červená cibulka
a naše tatarka

169 Kč

Čtvrtek 10. 4.

Valašská kyselice

Kuřecí roláda s masovou fáší se zeleninovou rýží

169 Kč

Pátek 11. 4.

Frankfurtská polévka s uzeninou

Královský kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší
a okurkovým salátkem

169 Kč

TÝDENNÍ NABÍDKA

Nabídka pro každý den po celý týden

Řízečky z vepřové panenky
s jarním bramborovým salátem

179 Kč

Pivnice_u_dudaka_ostrava_poruba.png
bottom of page