DENNÍ MENU
Každý všední den pro vás vaříme chutná a vydatná jídla z kvalitních surovin. Každé menu zahrnuje polévku a hlavní chod, přičemž si můžete vybrat také jedno jídlo z týdenní nabídky.
Přijďte si pochutnat na tradiční české kuchyni v nejstarší pivnici v Ostravě-Porubě!
DENNÍ MENU
od 21.–26. 4. 2025
Pondělí 21. 4.
Velikonoční pondělí
169 Kč
Úterý 8. 4.
Mexická fazolová polévka s klobásou
Masový špíz, vařené brambory s máslem a petrželkou, coleslaw salát
169 Kč
Středa 9. 4.
Krém z pečené zeleniny se smetanou
Anglická vepřová játra, hranolky, nakládaná červená cibulka
a naše tatarka
169 Kč
Čtvrtek 10. 4.
Valašská kyselice
Kuřecí roláda s masovou fáší se zeleninovou rýží
169 Kč
Pátek 11. 4.
Frankfurtská polévka s uzeninou
Královský kuřecí řízek s máslovou bramborovou kaší
a okurkovým salátkem
169 Kč
TÝDENNÍ NABÍDKA
Nabídka pro každý den po celý týden
Řízečky z vepřové panenky
s jarním bramborovým salátem
179 Kč
